DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG

Segala puji bagi Tuhan Yang Menguasai Langit dan Bumi. Yang mengatur urusan makhluk. Selawat dan Salam kepada junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W. Nabi dan Rasul Akhir Zaman dan juga kepada keluarga dan para sahabatnya dan pengikut-pengikutnya.

Selamat datang. Selamat membaca. Semoga terhibur.

Jazakallah Khairan Kathira.Assalamualaikum Wrt. Wbt

Selasa, September 28, 2010

BSK 86. Branson: Perbicaraan Liwat Anwar Jejas Pelaburan

Bismillah.
Assalamualaikum.

Adakah benar perbicaraan kes DSAI salah 1 faktor pelabur2 luar tidak mahu membuat pelaburan di Malaysia? Itu komen dari jutawan Britain Sir Richard Branson. Jom2 kita baca.....

Klik sini!

Kerajaan perlu membuat penganalisaan yang menyeluruh berhubung dengan kenyataan yang terbaru ini. Jika tidak ada kebenaran, kenapa ianya dikemukakan? Cuba fikir2kan.

Ekonomi negara menjadi pertaruhan sekarang ini! Samada kita hendak ekonomi yang suram atau ceria, rasanya terletak kat kecekapan pemimpin2 kita. Rakyat mendapat manafaat jika ekonomi kita ceria.

Berkembang atau menguncup? Pilihan yang berkuasa juga. Tepuk dada fikir pembangunan! Maruah dan rakyat Malaysia! Fikir2kan sekali lagi.

So..... semoga kita semua termasuk didalam golongan hamba2 Nya yang ikhlas lagi amanah dalam melaksanakan tanggungjawab yang diterima. Amin.

Wassalam.

0 comments:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Justin Bieber, Gold Price in India